Voetbalshirts bedrukken

Voetbalshirts bedrukken

Voetbalshirts bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Bekijk hieronder voorbeelden van voetbalshirts die wij voor u kunnen bedrukken, dit is maar slechts een kleine greep uit het totale aanbod voetbalshirts die wij kunnen leveren. Voetbalshirts bedrukken wij met verschillende druktechnieken voor optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voetbalshirts bedrukken met verschillende druktechnieken

Bij het bedrukken van voetbalshirts staat duurzaamheid voorop. Voetbalshirts bedrukken met zeefdruk techniek is in principe het meest duurzaam, tevens kunnen wij hiermee elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken. Maar het nadeel van zeefdruk is dat het vrij kostbaar is bij zeer lage oplage, vanwege de hoge opstartkosten. Niet ideaal voor het bedrukken van bijvoorbeeld 11 verschillende rugnummers, maar wel uitermate geschikt voor het bedrukken van 11 dezelfde sponsor logo’s. Wij maken daarom gebruik van verschillende druktechnieken.

Voetbalshirts bestellen of zelf aanleveren

Wilt u voetbalshirts of andere soorten sportkleding bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U begint met een keuze te maken voor het juiste soort sportkleding. Sportbroeken, voetbalshirts en sokken, maar ook sportjassen, trainingspakken, sweaters en badkleding, wij kunnen alle soorten sportkleding en voetbalshirts voor u bestellen en bedrukken. Voor elk budget en elke oplage kunnen wij een passend voorstel maken. Levert u zelf uw voetbalshirts aan? Geen probleem! Ook zelf aangeleverde voetbalshirts kunnen wij voorzien van de bedrukking die u wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden van voetbalshirts bedrukken voor u? Bekijk ons uitgebreide portfolio, mail ons via onderstaand contactformulier, of bel ons geheel vrijblijvend, wij staan u graag te woord!

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht