Sweaters bedrukken

Bent u opzoek naar een gerenommeerd bedrijf waar u sweaters kunt laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien wilt u sweaters bedrukken voor u zelf, of misschien wilt u sweaters voor uw bedrijf of sweaters voor uw sportclub. Het is allemaal mogelijk bij T-shirts bedrukken Amsterdam.

Sweaters bedrukken

Tshirts bedrukken Amsterdam.nl is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik Nak Design, dat ruim twintig jaar ervaring heeft in het ontwerpen, bedrukken en produceren van textiel voor allerlei branches. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Geen klus is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte T-shirts voor een vrijgezellenfeest, of een zeer grote oplage bedrukte sweaters voor uw bedrijf of evenement, bij ons bent u aan het juiste adres!

Optimale prijs/kwaliteit

Om het mogelijk te maken zeer scherpe prijzen te hanteren, maakt T-shirts bedrukken Amsterdam gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle soorten kleding te leveren, maar ook de kwaliteit die garant staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Alle soorten kleding kunnen binnen ons proces bedrukt worden. Bent u opzoek naar onbedrukte bedrijfskleding of promotie kleding? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bedrijfskleding en promotiekleding leveren van alle bekende merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Grafische vormgeving

Binnen T-shirts Bedrukken Amsterdam is een grafische studio aanwezig waar we u kunnen helpen met alles wat op grafisch gebied mogelijk is. Of het nu gaat om een ludiek ontwerp voor een vrijgezellenfeest, een foto omzetten naar het juiste bestandsformaat of het uitwerken van een tekening of schets, wij hebben alles in huis om uw ideeën te verwezenlijken.

Nieuwsgierig wat T-shirt bedrukken Amsterdam voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht