Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken Amsterdam is onderdeel van Nik-Nak design, een Amsterdams bedrijf dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

Met ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot een kant-en-klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Bij Sportkleding bedrukken Amsterdam vinden wij persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk. Wij hechten waarde aan een goede communicatie en daarom denken wij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Offerte aanvragen

Sportkleding bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Bij Sportkleding bedrukken Amsterdam kunt u sportkleding laten bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij bieden een ruim assortiment aan sportkleding en kunnen deze bedrukken met verschillende druktechnieken voor een duurzaam en kwalitatief eindresultaat. Of het nu gaat om teamkleding, sportshirts, trainingspakken of andere sportkleding, wij helpen u graag bij het realiseren van uw unieke ontwerp.

Bij ons kunt u ook terecht voor het bedrukken van verschillende soorten sportshirts. Of het nu gaat om het bedrukken van voetbalshirts, hardloopshirts of tennisshirts, wij bieden u een ruime keuze aan sportshirts die wij voor u kunnen bedrukken.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw eigen unieke sportshirt. Wij hanteren hoogwaardige druktechnieken om ervoor te zorgen dat uw sportshirts niet alleen mooi en kleurrijk bedrukt zijn, maar ook lang meegaan.

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om uw sportshirts te bedrukken met uw eigen logo, teamnaam of sponsornaam. Hierbij denken wij graag met u mee over de beste manier van bedrukken, afhankelijk van het type sportshirt en de gewenste uitstraling.

Sportkleding bedrukken Amsterdam

Wilt u sportkleding of ander textiel laten bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U begint met een keuze te maken voor het juiste soort sportkleding. Sportbroeken, voetbalshirts en sokken, maar ook sportjassen, trainingspakken, sweaters en badkleding, wij kunnen alle soorten sportkleding voor u bestellen, bedrukken of borduren. Voor elk budget kunnen wij een passend voorstel maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van sportkleding bedrukken Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

T-shirts bedrukken

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Alle druktechnieken onder één dak
  • Laagste prijs, snelle offerte
Tshirt bedrukken Amsterdam E-mailadres

info@niknak.nl

Tshirt bedrukken Amsterdam Kantoor

JF van Hengelstraat 71
1019 TB, Amsterdam

Tshirt bedrukken Amsterdam Telefoonnummer

+31 (20) 419 8000

Contact opnemen

Contact gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.