Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken Amsterdam is onderdeel van Nik-Nak design, een Amsterdams bedrijf dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

Met ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot een kant-en-klaar sportkleding product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Bij Sportkleding bedrukken Amsterdam vinden wij persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk. Wij hechten waarde aan een goede communicatie en daarom denken wij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Offerte aanvragen

Sportkleding bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Bij Sportkleding bedrukken Amsterdam kunt u sportkleding laten bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij bieden een ruim assortiment aan sportkleding en kunnen deze bedrukken met verschillende druktechnieken voor een duurzaam en kwalitatief eindresultaat. Of het nu gaat om teamkleding, sportshirts, trainingspakken of andere sportkleding, wij helpen u graag bij het realiseren van uw unieke ontwerp.

Bij ons kunt u ook terecht voor het bedrukken van verschillende soorten sportshirts. Of het nu gaat om het bedrukken van voetbalshirts, hardloopshirts of tennisshirts, wij bieden u een ruime keuze aan sportshirts die wij voor u kunnen bedrukken.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw eigen unieke sportshirt. Wij hanteren hoogwaardige druktechnieken om ervoor te zorgen dat uw sportshirts niet alleen mooi en kleurrijk bedrukt zijn, maar ook lang meegaan.

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om uw sportshirts te bedrukken met uw eigen logo, teamnaam of sponsornaam. Hierbij denken wij graag met u mee over de beste manier van bedrukken, afhankelijk van het type sportshirt en de gewenste uitstraling.

Sportkleding bedrukken Amsterdam

Wilt u sportkleding of ander textiel laten bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U begint met een keuze te maken voor het juiste soort sportkleding. Sportbroeken, voetbalshirts en sokken, maar ook sportjassen, trainingspakken, sweaters en badkleding, wij kunnen alle soorten sportkleding voor u bestellen, bedrukken of borduren. Voor elk budget kunnen wij een passend voorstel maken.


Neem een kijkje in onze portfolio

Op zoek naar inspiratie voor uw volgende sportkledingproject? Bekijk dan ons portfolio! Hier laten wij van t-shirt bedrukken Amsterdam met trots onze eerdere projecten en bedrukkingen van sportkleding, variërend van opvallende voetbalshirts tot gestroomlijnde hardloopoutfits. Laat u inspireren door onze diverse ontwerpen en zie hoe we de kracht van elk team hebben versterkt met op maat gemaakte sportkleding die helemaal is aangepast vanuit de wens van de klant.
Wilt u nu een nieuwe look voor uw team creëren of een unieke stijl voor uw sportevenement zoekt, bij t-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres. Wij helpen u van A tot Z met het op maat maken van uw sportkleding. Laat het ons bij t-shirts bedrukken weten door een vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen en wij denken graag met u mee!


Kwaliteit en snelle service gegarandeerd!

Bij T-shirts Bedrukken Amsterdam streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en de snelste service voor al uw  t-shirt bedrukkingen. Onze teamleden werken om ervoor te zorgen dat elk t-shirt dat onze deur verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en eisen van de klant. We maken gebruik van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige inkten om levendige en langdurige prints te creëren die bestand zijn tegen herhaaldelijk wassen en dagelijks gebruik.
Daarnaast begrijpen we dat de snelheid van de levering erg belangrijk is, vooral wanneer u een deadline heeft te halen of last-minute t-shirts nodig heeft voor een evenement. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service aan, zonder ervoor te zorgen dat de kwaliteit hierdoor verloren gaat. Bij t-shirts bedrukken Amsterdam kunt u vertrouwen op onze snelle doorlooptijden en betrouwbare levering, zodat u uw bedrukte t-shirts op tijd ontvangt, precies zoals u dat wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van sportkleding bedrukken Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

T-shirts bedrukken

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Alle druktechnieken onder één dak
  • Laagste prijs, snelle offerte
Tshirt bedrukken Amsterdam E-mailadres

info@niknak.nl

Tshirt bedrukken Amsterdam Kantoor

JF van Hengelstraat 71
1019 TB, Amsterdam

Tshirt bedrukken Amsterdam Telefoonnummer

+31 (20) 419 8000

Contact opnemen

Graag willen we u vriendelijk wijzen op een paar belangrijke punten: 

Minimale bestelling: 25 Stuks 
Bestellingen onder de 25 stuks zijn niet mogelijk. Gebruik ons offerteaanvraag formulier voor al uw aanvragen. 

Uw eigen textiel
Wij bedrukken alleen onze eigen kleding. Het afleveren van eigen kleding is niet mogelijk.

Mocht u een aanvraag willen doen? Dan kunt u dit doen via de offerteaanvraag.
Voor overige vragen kunt u gerust het contactformulier invullen of bel direct voor vragen en bedrukkingsopties. 

We kijken ernaar uit om u te helpen!

Contact gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.