Voetbalshirts bedrukken in Amsterdam

Bent u op zoek naar unieke voetbalshirts voor uw team in Amsterdam? Bij ons kunt u voetbalshirts bedrukken met verschillende druktechnieken voor een uitstekend eindresultaat. Wij bieden een ruim assortiment voetbalshirts tegen aantrekkelijke tarieven en kunnen ook andere sportkleding bedrukken of borduren.

Voetbalshirts bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Bekijk hieronder voorbeelden van voetbalshirts die wij voor u kunnen bedrukken, dit is maar slechts een kleine greep uit het totale aanbod voetbalshirts die wij kunnen leveren. Voetbalshirts bedrukken wij met verschillende druktechnieken voor optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Voetbalshirts bedrukken met verschillende druktechnieken

Bij het bedrukken van voetbalshirts staat duurzaamheid voorop. Aantal voordelen van voetbalshirts bedrukken met een zeefdruk techniek:

  • Zeefdruk is de meest duurzame druktechniek, wat betekent dat de bedrukking lang mooi blijft en niet snel vervaagt.
  • Met zeefdruk kunnen we vrijwel elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken, waardoor het ideaal is voor het bedrukken van voetbalshirts van verschillende materialen.
  • Bij zeefdruk kunnen grote oppervlakken snel en efficiënt bedrukt worden, wat betekent dat het ideaal is voor het bedrukken van grotere aantallen voetbalshirts.

Maar een nadeel van zeefdruk is dat het vrij kostbaar is bij zeer lage oplage, vanwege de hoge opstartkosten. Niet ideaal voor het bedrukken van bijvoorbeeld verschillende rugnummers, maar wel uitermate geschikt voor het bedrukken van dezelfde sponsor logo’s. Wij maken daarom gebruik van verschillende druktechnieken.

Ook voor voetbalshirts bedrukken voor kind

Bij ons kunt u ook terecht voor het bedrukken van voetbalshirts voor kinderen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat voetbalshirts voor kinderen van goede kwaliteit zijn en comfortabel zitten tijdens het sporten. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan voetbalshirts voor kinderen die wij kunnen bedrukken met een naam, rugnummer of clublogo. Met onze verschillende druktechnieken, waaronder zeefdruk en digitale transferdruk, kunnen wij een uitstekend eindresultaat leveren.

Voetbalshirts bestellen?

Wilt u voetbalshirts of andere soorten sportkleding bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U begint met een keuze te maken voor het juiste soort sportkleding. Sportbroeken, voetbalshirts en sokken, maar ook sportjassen, trainingspakken, sweaters en badkleding. Wij kunnen alle soorten sportkleding en voetbalshirts voor u bestellen, bedrukken of borduren. Voor elk budget kunnen wij een passend voorstel maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van voetbalshirts bedrukken voor u? Bekijk ons uitgebreide portfolio, mail ons via onderstaand contactformulier, of bel ons geheel vrijblijvend, wij staan u graag

T-shirts bedrukken

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Alle druktechnieken onder één dak
  • Laagste prijs, snelle offerte
Tshirt bedrukken Amsterdam E-mailadres

info@niknak.nl

Tshirt bedrukken Amsterdam Kantoor

JF van Hengelstraat 71
1019 TB, Amsterdam

Tshirt bedrukken Amsterdam Telefoonnummer

+31 (20) 419 8000

Contact opnemen

Contact gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bekijk ons portfolio