T-shirts unisex en ladyfit

tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukT-shirts unisex en ladyfit bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en designs en in het verzorgen van drukwerk voor kleding. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.

t-shirts bedrukken Amsterdam

Afgebeelde T-shirts en kleuren zijn een kleine selectie van ons totale assortiment. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de volledige collectie.

Unisex en dames T-shirts bedrukken Amsterdam

T-shirts bedrukken Amsterdam is een onderdeel van het bedrijf Nik-Nak design Amsterdam, dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te garanderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

t-shirts bedrukken amsterdam studio

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

    Uw naam / Your name *

    Uw e-mail / Your e-mail *

    Onderwerp / Subject *

    Uw bericht / Your message

    * Verplicht / Required