Kleding bedrukken Amsterdam

Zoekt u naar de perfecte plek voor Kleding bedrukken in Amsterdam? T-shirts bedrukken Amsterdam, een initiatief van Nik-Nak design, biedt al ruim 30 jaar de ideale oplossing voor al uw bedrukte textiel behoeften. Lees snel verder over Kleding bedrukken Amsterdam.

 

 • Wij hebben ruim 30 jaar ervaring: Met meer dan drie decennia ervaring in textieldruk en ontwerp, biedt T-shirts bedrukken Amsterdam ongeëvenaarde expertise en vakmanschap. 
 • Complete service van idee tot distributie: Wij begeleiden u door het gehele proces van ontwerp tot levering, inclusief aanpassing van uw logo, advies bij textiel keuze en druktechnieken en zelfs transportservice.
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit: Dankzij ons grote netwerk van binnen- en buitenlandse leveranciers kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.Offerte aanvragen

kleding laten bedrukken in Amsterdam

Waarom Kleding bedrukken in Amsterdam?

Kleding bedrukken in Amsterdam biedt een aantal voordelen. Bent u een bedrijf, vereniging of particulier, bedrukte kleding zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt uw merk of boodschap. T-shirts bedrukken Amsterdam helpt u graag bij het realiseren van uw ideeën. Bovendien is het lokaal bedrukken van kleding zeer duurzaam en efficiënt, wat zowel kosten als levertijden vermindert. Dit betekent dat u snel kunt inspelen op veranderingen en uw kleding altijd up-to-date is.

Kleding bedrukken Amsterdam

Over T-shirts bedrukken Amsterdam

Opgericht in 1991 door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk, heeft Nik-Nak design meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s en ontwerpen en het verzorgen van drukwerk voor textiel. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot eindproduct. Wat kunt u van ons verwachten?

 

 • Logo ontwerp en aanpassing: Een bestaand logo aanpassen of als u een geheel nieuw ontwerp nodig heeft, wij staan voor u klaar. U kunt ook een kant-en-klaar logo aanleveren voor textieldrukwerk.
 • Digitalisering van uw ontwerp: Wij zorgen ervoor dat uw logo wordt omgezet naar de juiste digitale bestanden die nodig zijn voor professioneel textieldrukwerk.
 • Advies bij textiel keuze: Met ons internationale netwerk van gecertificeerde textiel leveranciers kunnen wij u adviseren bij de keuze van het juiste textiel.
 • Keuze van druktechniek: Wij helpen u bij de keuze tussen zeefdruk of digitale transfers, afhankelijk van uw logo en het gekozen textiel.
 • Eigen transportservice: Wij bieden een eigen transportservice aan, zodat wij u ook kunnen ondersteunen bij de distributie van uw bedrukte kleding.
 • Heldere en vrijblijvende offerte: U ontvangt van ons direct een duidelijke en vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Dit kunt u eenvoudig aanvragen via dit formulier.3 voordelen van Kleding bedrukken Amsterdam

Bij T-shirts bedrukken Amsterdam profiteert u van een aantal belangrijke voordelen om Kleding te bedrukken in Amsterdam: 

 1. Lokaal en duurzaam: Door uw kleding lokaal te laten bedrukken in Amsterdam, vermindert u de ecologische voetafdruk en ondersteunt u de lokale economie. En daarbij bespaart u op transportkosten en levertijd.
 2. Kwaliteit en expertise: Met meer dan 30 jaar ervaring in de textielindustrie garanderen wij hoogwaardig drukwerk en professioneel advies bij elke stap van het proces.
 3. Flexibiliteit en keuzevrijheid: Dankzij ons grote netwerk van leveranciers en ons brede assortiment aan textiel en druktechnieken, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Van kleine oplages (minimaal 25 stuks) tot grote bestellingen, wij bieden flexibiliteit en maatwerk. 

 


Wilt u Kleding bedrukken in Amsterdam? 

Kies dan voor T-shirts bedrukken Amsterdam en ervaar hoe wij uw ideeën omzetten in prachtig bedrukt textiel. Bedrukte t-shirts, hoodies of andere kledingstukken nodig, wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en prachtige Kleding te laten bedrukken in Amsterdam en omgeving.

 

T-shirts bedrukken

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Altijd persoonlijke aandacht
 • Alle druktechnieken onder één dak
 • Laagste prijs, snelle offerte
Tshirt bedrukken Amsterdam E-mailadres

info@niknak.nl

Tshirt bedrukken Amsterdam Kantoor

JF van Hengelstraat 71
1019 TB, Amsterdam

Tshirt bedrukken Amsterdam Telefoonnummer

+31 (20) 419 8000

Hoodie, tas en shirt bedrukt Amsterdam

Contact opnemen

Graag willen we u vriendelijk wijzen op een paar belangrijke punten: 

Minimale bestelling: 25 Stuks 
Bestellingen onder de 25 stuks zijn niet mogelijk. Gebruik ons offerteaanvraag formulier voor al uw aanvragen. 

Uw eigen textiel
Wij bedrukken alleen onze eigen kleding. Het afleveren van eigen kleding is niet mogelijk.

Mocht u een aanvraag willen doen? Dan kunt u dit doen via de offerteaanvraag.
Voor overige vragen kunt u gerust het contactformulier invullen of bel direct voor vragen en bedrukkingsopties. 

We kijken ernaar uit om u te helpen!

Contact gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.