Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
De levertijd hangt af van de complexiteit van de bestelling en de gekozen druktechniek. Neem contact op voor een geschatte levertijd.
Is er een minimale afname?
Ja, er is een minimale afname van 25 stuks textiel.
Welke druktechnieken zijn er?
Naast druktechnieken zoals zeefdruk en digitale transfers, bieden wij ook borduren aan. De keuze hangt af van uw specifieke wensen en het type textiel.
Wat heb ik nodig om een shirt te bedrukken?
U heeft een design of logo nodig. Dit kan een bestaand ontwerp zijn of een nieuw ontwerp dat door ons team wordt gemaakt. Voor meer informatie bekijk de over ons pagina, of neem contact met op.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
De specifieke betaalmogelijkheden worden verstrekt bij het aanvragen van een offerte.
Hoe lever ik mijn bestanden aan?
Bestanden kunnen digitaal worden aangeleverd via e-mail.
Zijn er wasvoorschriften beschikbaar?
Indien nodig, voorzien wij u van wasvoorschriften om te zorgen dat de kwaliteit van uw bedrukte of geborduurde textiel behouden blijft.
Hoeveel kost een shirt laten bedrukken?
De kosten variëren afhankelijk van het ontwerp, de gekozen druktechniek, en de hoeveelheid. Voor specifieke prijzen kunt u het beste een offerte aanvragen.
Wat kan ik verwachten van T-shirts Bedrukken Amsterdam?
T-shirts Bedrukken Amsterdam biedt een volledige service voor textieldruk, inclusief aanpassing of digitalisering van logo's, advies over textielkeuze en druktechnieken, en een eigen transportservice. Met onze expertise en persoonlijke aandacht zorgen wij voor een soepel proces van begin tot het eind, met een minimale afname van 25 stuks, en bieden wij heldere, vrijblijvende offertes.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Via de offerte pagina, kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. 
Mijn vraag staat er niet tussen, waar moet ik zijn?
Voor alle overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, e-mail, of telefonisch.
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.