Over ons

T-shirts bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot
kant en klaar product.

ed van t-shirts bedrukken Amsterdam
Mick t-shirts bedrukken Amsterdam
Wendy van t-shirts bedrukken Amsterdam

Het team

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Puntsgewijs kunt u het
volgende van ons verwachten:

  • Wij kunnen een bestaand logo voor u aanpassen. Maar u kunt uiteraard ook een kant en klaar logo aanleveren voor textiel drukwerk.
  • Wij zetten -indien nodig- uw logo om naar de juiste digitale bestanden die nodig zijn voor textiel drukwerk.
  • Wij helpen en adviseren u bij de keuze voor de juiste textiel. Wij beschikken over een internationaal netwerk van gecertificeerde textiel leveranciers met een online catalogus.
  • Wij adviseren u bij de keuze voor de juiste manier van textiel drukwerk (zeefdruk of digitale transfers). De keuze hangt mede af van uw logo en van de textiel.
  • Wij beschikken over een eigen transportservice zodat wij u ook kunnen helpen bij de distributie van uw textiel.
  • U ontvangt van ons meteen een heldere en vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.
trui ijburgcollege

T-Shirts bedrukken Amsterdam helpt u!

Kortom, met al onze ervaring zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van textiel drukwerk. En vanwege de korte lijntjes binnen ons bedrijf krijgt u persoonlijke aandacht.
Contact opnemen

  • rek met kleding
  • druktechniek
  • t-shirt bedrukken

Welke techniek kiest u?

Tshirt bedrukken Amsterdam Zeefdruk
Tshirt bedrukken Amsterdam Borduren
Tshirt bedrukken Amsterdam Digitaal printen (DTF)

Minimale afname 25 stuks

Om zeer scherpe prijzen te hanteren maken wij gebruik van een groot netwerk leveranciers in binnen- en buitenland. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle soorten kleding te leveren, maar ook de kwaliteit die gegarandeerd staat voor een goed, duurzaam en verantwoord eindproduct. Voor t-shirts hoef je dus voor elke maat maar 5 stuks af te nemen!

XS S M L XL
5x 5x 5x 5x 5x


Offerte aanvragen

pet, tas en trui bedrukt in Amsterdam

Van ontwerp tot bedrukte T-shirts

Tshirt bedrukken Amsterdam Design briefing

Stuur ons u logo of ander digitaal artwork en  ons verkoopteam zal op basis van de door u gekozen bewerkingstechnieken en  kledingsoort een scherpe offerte voor u opstellen.

Tshirt bedrukken Amsterdam Digitale proef

Ons ontwerpteam creëert een digitaal voorbeeld van u logo en wensen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de sample, wordt alles doorgegeven aan ons productieteam.

Tshirt bedrukken Amsterdam Het product

Ons professioneel productieteam zorgt voor een vlotte productie, waarbij alles volgens het digitale sample wordt vervaardigd en de kwaliteit van je kleding perfect wordt gewaarborgd.

Even geduld a.u.b.