Overige textiel

Tshirts bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en Wendy Schonk geeft leiding aan onze studio.

Offerte aanvragen

Textiel bedrukken Amsterdam

Wilt u ook met uw bedrijf of sportclub een goede indruk maken op uw klanten en/of tegenstanders? Laat dan nu professioneel ogend textiel bedrukken. Het maakt niet uit welk beroep of sport u uitoefent, of in welke branche u actief bent, goed bedrukt textiel zorgt ervoor dat u een goede indruk achterlaat. Wij bedrukken textiel dat niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor lang meegaat, maar ook nog eens een echt professionele uitstraling geeft. Voor het bedrukken van textiel maken wij uitsluitend gebruik van de beste inkten die niet snel vervagen, zelfs niet na vele malen wassen.
Om zeer scherpe tarieven te hanteren maken wij gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle merken textiel te leveren, maar ook de kwaliteit die gegarandeerd staat voor een goed en verantwoord eindproduct.Alle soorten textiel kunnen binnen ons proces bedruk worden. Van T-shirts, truien en polo’s, tot sportkleding, werkleding en babykleding. Bent u opzoek naar onbedrukte bedrijfskleding of promotie kleding? Ook daarvoor bent u bij T-shirts bedrukken Amsterdam aan het juiste adres. Wij kunnen bedrijfskleding en promotiekleding leveren van alle bekende merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Nieuwsgierig wat Textiel bedrukken Amsterdam voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

T-shirts bedrukken

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Alle druktechnieken onder één dak
  • Laagste prijs, snelle offerte
Tshirt bedrukken Amsterdam E-mailadres info@niknak.nl
Tshirt bedrukken Amsterdam KantoorJF van Hengelstraat 71
1019 TB, Amsterdam
Tshirt bedrukken Amsterdam Telefoonnummer +31 (20) 419 8000

Contact opnemen

Contact gegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.