tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukTshirts bedrukken Amsterdam is onderdeel van Nik-Nak design, een Amsterdams bedrijf dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In bijna 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en Wendy Schonk geeft leiding aan onze studio.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.

Sportkleding bedrukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Bekijk hieronder voorbeelden van sportkleding die wij voor u kunnen bedrukken. Sportkleding bedrukken wij met doorgaans met verschillende druktechnieken voor optimaal resultaat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Sportkleding bedrukken Amsterdam

Wilt u sportkleding of ander textiel laten bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U begint met een keuze te maken voor het juiste soort sportkleding. Sportbroeken, voetbalshirts en sokken, maar ook sportjassen, trainingspakken, sweaters en badkleding, wij kunnen alle soorten sportkleding voor u bestellen en bedrukken. Voor elk budget en elke oplage kunnen wij een passend voorstel maken. Levert u zelf uw sportkleding aan? Geen probleem! Ook zelf aangeleverde sportkleding kunnen wij voorzien van de bedrukking die u wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden van sportkleding bedrukken Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht