Truien bedrukken

Truien bedrukken tegen zeer scherpe tarieven!

Welkom bij T-shirts bedrukken Amsterdam. Wij bedrukken niet alleen T-shirts, maar ook ander textiel als truien, hoodies, sportkleding en werkkleding. Als u een offerte voor drukwerk op dit textiel wilt, neemt u dan svp contact op met ons voor een scherpe offerte.

Wij werken standaard met kleding van uitsluitend de beste merken. De minimale bestelling bij zeefdrukwerk is 25 stuks per print. U kunt dit aantal verdelen over de maten en over verschillende kleuren truien.

 

truien bedrukken Amsterdam

TRUIEN BEDRUKKEN AMSTERDAM

Bent u opzoek naar een textieldrukkerij in Amsterdam waar u truien kunt laten bedrukken tegen zeer aantrekkelijke prijzen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren en bedrukken truien tegen zeer aantrekkelijke tarieven zonder in te leveren op duurzaamheid en kwaliteit. Bij ons kunt u er namelijk zelf voor kiezen hoe wij uw truien bedrukken. Uw truien bedrukken met zeefdruktechniek? Uw truien bedrukken middels digitale printechniek? Samen met u maken we de keuze welke methode het best geschikt is om uw truien te bedrukken, hierbij houden wij uiteraard rekening met het beschikbare budget.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht