Bedrijfskleding bedrukken

tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukTshirts bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en designs en in het verzorgen van drukwerk voor kleding. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en Wendy Schonk geeft leiding aan onze studio.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.

Bedrijfskleding bedrukken

Alle soorten bedrijfskleding bedrukken tegen zeer scherpe tarieven!

Bekijk hieronder voorbeelden van bedrijfs- en werkkleding die wij voor u kunnen bedrukken, klik op de afbeelding voor meer info.

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U begint met een keuze te maken voor het juiste soort bedrijfskleding. Broeken, T-shirts en stijlvolle polo’s, maar ook jassen, luxe overhemden en stevige bodywarmers, wij kunnen alle soorten bedrijfskleding voor u bestellen. Voor elk budget en elke oplage kunnen wij een passend voorstel maken. Of u nu werkzaam bent in de horeca, in de bouw of in de sportwereld,T-shirts bedrukken Amsterdam kan bedrijfskleding leveren die voldoen aan de vereisten van uw beroep.

Om zeer scherpe prijzen te hanteren maakt T-shirts bedrukken Amsterdam gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle soorten kleding te leveren, maar ook de kwaliteit die gegarandeerd staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Alle soorten kleding kunnen binnen ons proces bedruk worden. Bent u opzoek naar onbedrukte bedrijfskleding of promotiekleding? Ook daarvoor bent u bij T-shirts bedrukken Amsterdam aan het juiste adres. Wij kunnen bedrijfskleding en promotiekleding leveren van alle bekende merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfskleding bedrukken Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

t-shirts bedrukken amsterdam studio

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht