Schorten bedrukken Amsterdam

Schorten bedrukken tegen zeer scherpe tarieven!

Schorten bedrukken Amsterdam
Schorten bedrukken in Amsterdam? Bij drukopdrachten voor schorten als deze staat kwaliteit en duurzaamheid voorop en maken wij daarom gebruik van zeefdruk.  Met zeefdruk techniek kunnen we in principe ieder materiaal met elk oppervlak bedrukken.

Zeefdruk voldoet aan de hoogste eisen: wasbestendig (ook na vele malen wassen), weerbestendig en temperatuurbestendig. Tevens is zeefdruk de meest duurzame drukvorm, de kleuren blijven kleurecht, ook na een lange tijd dragen!

schorten bedrukken amsterdam

Schorten bedrukken Amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van bedrukte kleding.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Alle soorten schorten bedrukken

Geen klus is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een vrijgezellenfeest, of een zeer grote oplage bedrukte schorten voor uw bedrijf of evenement, bij Schorten bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat Schorten bedrukken Amsterdam voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

t-shirts bedrukken amsterdam studio

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

    Uw naam / Your name *

    Uw e-mail / Your e-mail *

    Onderwerp / Subject *

    Uw bericht / Your message

    * Verplicht / Required