Over ons

tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukT-shirts bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Puntsgewijs kunt u het volgende van ons verwachten:
•Wij kunnen een bestaand logo voor u aanpassen. Maar u kunt uiteraard ook een kant en klaar logo aanleveren voor textiel drukwerk.
•Wij zetten -indien nodig- uw logo om naar de juiste digitale bestanden die nodig zijn voor textiel drukwerk.
•Wij helpen en adviseren u bij de keuze voor de juiste textiel. Wij beschikken over een internationaal netwerk van gecertificeerde textiel leveranciers met een online catalogus.
•Wij adviseren u bij de keuze voor de juiste manier van textiel drukwerk (zeefdruk of digitale transfers). De keuze hangt mede af van uw logo en van de textiel.
•Wij beschikken over een eigen transportservice zodat wij u ook kunnen helpen bij de distributie van uw textiel.
•U ontvangt van ons meteen een heldere en vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.
Kortom, met al onze ervaring zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van textiel drukwerk. En vanwege de korte lijntjes binnen ons bedrijf krijgt u persoonlijke aandacht.
Om bovenstaande services tegen een scherpe prijs te kunnen aanbieden hanteren wij wel een minimale afname van 25 stuks textiel.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.