T-shirts kids

tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukT-shirts kids bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In ruim 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en onze zoon Mick van de Wijgerd geeft leiding aan de studio.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.

Kinder T-shirts bedrukken tegen zeer scherpe tarieven!

Kinder T-shirts bedrukken
Witte T-shirts kunnen wij leveren van elk merk en in iedere prijsklasse.

Kinder t-shirts bedrukken
Afgebeelde T-shirts en kleuren zijn een kleine selectie van ons totale assortiment. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de volledige collectie.

Kinder T-shirts bedrukken Amsterdam

Om zeer scherpe prijzen te hanteren maakt T-shirts kids bedrukken Amsterdam gebruik van een groot netwerk internationale leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle soorten kleding te leveren, maar ook de kwaliteit die gegarandeerd staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

t-shirts bedrukken amsterdam studio

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

    Uw naam / Your name *

    Uw e-mail / Your e-mail *

    Onderwerp / Subject *

    Uw bericht / Your message

    * Verplicht / Required