Sportproject Kenia

Voor een sportproject in Kenia hadden de studenten truien nodig. Hun slogan: “Onze missie is door middel van sport de Keniaanse jeugd een kans te bieden zich te ontwikkelen tot een succesvol mens in de maatschappij.” Prachtig streven vinden wij!

Aan het bedrukken van truien besteden wij altijd extra veel aandacht aan het drukproces zelf. Truien zijn een stuk dikker dan T-shirts en kunnen hierdoor, tijdens het drukken, gaan schuiven. Dit heeft als gevolg dat de kleuren in de print niet mooi op elkaar aansluiten. Wij lossen dit op door extra goed te letten op eventuele verplaatsing van de trui tijdens het drukken!
T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.
Geen drukwerk klus is ons te groot, of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een kookles, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.