Gerrit van der Veen College

Voor leerlingen van het Gerrit va der Veen College in Amsterdam hebben we mooie gekleurde hoodies bedrukt middels zeefdruk techniek. De rugnummers hebben we met snijfolie aangebracht.
Bij een drukwerkopdracht als deze, waarbij kwaliteit voorop staat, maken wij gebruik van zeefdruk techniek.  Met zeefdruk techniek kunnen we in principe elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken. Maar is vrij kostbaar bij zeer lage oplage vanwege de hoge opstartkosten.

T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.
Geen drukwerk klus is ons te groot, of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een kookles, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.