Walibi Flevo

Naast het drukwerk voor de merchandise van de nieuwe attractie Lost Gravity hebben wij ook kwalitatief zeer mooie hooded sweaters voor de #hard gaan lijn van Walibi ontwikkeld. Een hele mooie reliëf print geworden met een combinatie van verschillende druktechnieken!

Bij een drukwerkopdracht als deze, waarbij het de wens van de klant is om reliëf in de print te bewerkstelligen, maken wij gebruik van verschillende druktechnieken.  In dit geval hebben wij twee soorten inkt gebruikt; een normale inkt voor het egale gedeelte en een puff inkt voor het reliëf effect. Puff inkt is een inktsoort die tijdens het drogen van de print ‘omhoog komt’ en hierdoor een 3d effect geeft. Uitermate geschikt voor allerlei soorten textiel en waarbij de print wat extra’s mag hebben!

T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Geen drukwerk klus is ons te groot, of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een kookles, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.