Camping Bakkum

Wij zijn deze week weer bij onze klant Camping Bakkum geweest. Krijg je meteen vakantie gevoel van! Camping Bakkum is weer toe aan een nieuwe collectie T-shirts, hooded sweaters en tasjes, dit keer in allerlei frisse en funky kleurtjes. En we hebben er weer iets moois van gemaakt, al zeggen we het zelf!
Bij drukwerk als deze, waarbij kwaliteit voorop staat, maken wij gebruik van zeefdruk techniek.  Met zeefdruk techniek kunnen we in principe elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken. Wij bedrukken met een relatief dikke laag inkt, hierdoor wordt de print dekkend én kleurecht. Dekkend wil zeggen dat je de de ondergrond niet meer door de aangebrachte inktlaag heen kunt zien. Kleurechtheid wil zeggen: de mate waarin de inktlaag onder invloed van licht verandert.

Zeefdruk voldoet aan de hoogste eisen: wasbestendig, weerbestendig, temperatuurbestendig en chemicaliënbestendig. Een nadeel van zeefdruk is dat deze techniek niet geschikt is voor kleine oplagen, vanwege de relatief hoge startkosten.
T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Geen klus is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte T-shirts voor een vrijgezellenfeest, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.