Cornelis Jetses school

De Cornelis Jetses is een kleine openbare basisschool. Deze school wil graag een afspiegeling zijn van de samenleving en kinderen kennis laten nemen van en respect bijbrengen voor anderen. T-shirts bedrukken amsterdam heeft voor deze bijzondere school een serie T-shirts bedrukt middels zeefdruk techniek.
Bij een drukwerkopdracht als deze, waarbij kwaliteit voorop staat, gebruiken wij zeefdruk techniek. Met deze techniek kunnen we in principe elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken.

T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.
Geen drukwerk klus is ons te groot, of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een kookles, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.