Cafe Ons

Voor Cafe ONS hebben wij een batch truien bedrukt. Bij drukopdrachten als deze, waarbij duurzaamheid voorop staat, maken wij gebruik van zeefdruk techniek.  Met zeefdruk techniek kunnen we in principe elk materiaal met elk oppervlak en elke structuur bedrukken.

Zeefdruk voldoet aan de hoogste eisen: wasbestendig, weerbestendig, temperatuurbestendig en chemicaliënbestendig. Een nadeel van zeefdruk is dat deze techniek niet geschikt is voor kleine oplagen, vanwege de relatief hoge startkosten.
T-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Geen klus is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte T-shirts voor een vrijgezellenfeest, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat T-shirts bedrukken Amsterdam voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Bekijk ons portfolio
Even geduld a.u.b.