Werkkleding bedrukken Amsterdam

ACTIE: 50 witte T-shirts (100% katoen, 150 grams) plus 1 kleur bedrukking: 4,00 euro per stuk all-in! 100 witte T-shirts (100% katoen, 150 grams) plus 1 kleur bedrukking: 3,75 euro per stuk all-in!

Wij zeefdrukken uw tekst of logo in 1 kleur. Foto’s zijn niet mogelijk. Bedrukking aan de voor- of achterzijde van de T-shirts. Maximaal A4 formaat. Beschikbare maten: S t/m XXL. Tekst of logo digitaal aanleveren als Illustrator file of eps bestand (indien niet mogelijk kunnen wij dit voor u verzorgen tegen meerprijs). De genoemde prijzen zijn inclusief T-shirt, zeefdrukwerk, voorbereidingskosten (1 film en 1 zeefraam), 21% BTW en gratis (veilige) bezorging in Amsterdam. (Veilig) ophalen in Amsterdam Noord mag ook, op afspraak (020-4198000 of 0610881734). Betaling bij levering per pin. Voor particulier en bedrijf!

Werkkleding bedrukken tegen zeer scherpe tarieven!

Wilt u ook met uw bedrijf een goede indruk maken op uw klanten? Laat dan nu professioneel ogende werkkleding bedrukken. Het maakt niet uit welke beroep u uitoefent of in welke branche u actief bent, goed bedrukte werkkleding zorgt ervoor dat u een goede indruk achterlaat bij uw klant. Wij bedrukken T-shirts en werkkleding die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor lang meegaat, maar ook nog eens de uitstraling van een professioneel bedrijf geeft. Ook voor het bedrukken van werkkleding maken wij uitsluitend gebruik van de beste inkten die niet snel vervagen, zelfs niet na vele malen wassen.

Alle soorten textiel

Om de scherpste prijzen mogelijk te maken maken wij gebruik van een groot netwerk toeleveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle mogelijke soorten textiel te leveren, maar ook de kwaliteit die garant staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Alle soorten kleding kunnen binnen ons proces bedrukt worden. Bent u opzoek naar onbedrukte werkkleding of sportkleding? Ook daarvoor bent u bij T-shirts bedrukken Amsterdam aan het juiste adres. Wij kunnen bedrijfskleding en promotiekleding leveren van alle bekende merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfskleding bedrukken Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Johan van Hasseltweg 44
1022 WV, Amsterdam
locatie t-shirts bedrukken amsterdam

 

 

 

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht