Overige textiel

Bekijk hieronder voorbeelden overige textiel die wij voor u kunnen bedrukken:

Textiel bedrukken Amsterdam

Wilt u ook met uw bedrijf of sportclub een goede indruk maken op uw klanten en/of tegenstanders? Laat dan nu professioneel ogend textiel bedrukken. Het maakt niet uit welk beroep of sport u uitoefent, of in welke branche u actief bent, goed bedrukt textiel zorgt ervoor dat u een goede indruk achterlaat. Wij bedrukken textiel dat niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor lang meegaat, maar ook nog eens een echt professionele uitstraling geeft. Voor het bedrukken van textiel maken wij uitsluitend gebruik van de beste inkten die niet snel vervagen, zelfs niet na vele malen wassen.

Soorten textiel

Om zeer scherpe tarieven te hanteren maken wij gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle merken textiel te leveren, maar ook de kwaliteit die gegarandeerd staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Alle soorten textiel kunnen binnen ons proces bedruk worden. Van T-shirts, truien en polo’s, tot sportkleding, werkleding en babykleding. Bent u opzoek naar onbedrukte bedrijfskleding of promotie kleding? Ook daarvoor bent u bij T-shirts bedrukken Amsterdam aan het juiste adres. Wij kunnen bedrijfskleding en promotiekleding leveren van alle bekende merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Nieuwsgierig wat Textiel bedrukken Amsterdam voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kantoor/Office
Johan van Hasseltweg 44
1022 WV, Amsterdam
locatie t-shirts bedrukken amsterdam

 

 

 

 

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht