T-shirts digitaal printen

ACTIE: 50 witte T-shirts (100% katoen, 150 grams) plus 1 kleur bedrukking: 4,00 euro per stuk all-in! 100 witte T-shirts (100% katoen, 150 grams) plus 1 kleur bedrukking: 3,75 euro per stuk all-in!

Wij zeefdrukken uw tekst of logo in 1 kleur. Foto’s zijn niet mogelijk. Bedrukking aan de voor- of achterzijde van de T-shirts. Maximaal A4 formaat. Beschikbare maten: S t/m XXL. Tekst of logo digitaal aanleveren als Illustrator file of eps bestand (indien niet mogelijk kunnen wij dit voor u verzorgen tegen meerprijs). De genoemde prijzen zijn inclusief T-shirt, zeefdrukwerk, voorbereidingskosten (1 film en 1 zeefraam), 21% BTW en gratis (veilige) bezorging in Amsterdam. (Veilig) ophalen in Amsterdam Noord mag ook, op afspraak (020-4198000 of 0610881734). Betaling bij levering per pin. Voor particulier en bedrijf!

T-shirts digitaal printen

Indien uw ontwerp bestaat uit een multi-color, full-color of foto print, dan kunnen wij uw ontwerp digitaal op T-shirts drukken. Neem voor de prijzen of een offerte geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Het artwork moet in ieder geval als volgt worden aangeleverd:                                                           

Op witte T-shirts: een PDF bestand.                                                                                                      

Op gekleurde T-shirts: een TIF bestand.

 

Digitaal printen

Digitaal printen is een relatief nieuwe druktechniek en werkt in principe op dezelfde manier als een inkjet printer, maar in plaats van papier gebruiken we T-shirts. Wat digitaal printen van andere druktechnieken onderscheidt is de mogelijkheid om in zeer hoge resolutie te printen, waardoor deze techniek zeer geschikt is voor het repliceren van gedetailleerde beelden en foto’s op uw T-shirts.
Een ander voordeel van T-shirts digitaal printen zijn de lage opstartkosten. In tegenstelling tot zeefdruk hoeven er geen zeven gemaakt te worden. Wij hebben jarenlange ervaring met T-shirts digitaal printen, dit stelt ons in staat om voor elke opdrachtgever een optimaal resultaat te behalen.

Om zeer scherpe prijzen te hanteren maakt T-shirts bedrukken Amsterdam gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle mogelijke soorten textiel te leveren, maar ook de kwaliteit die garant staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Johan van Hasseltweg 44
1022 WV, Amsterdam
locatie t-shirts bedrukken amsterdam

 

 

 

 

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht