tshirts-bedrukken-amsterdam-textieldrukTshirts bedrukken Amsterdam is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design dat in 1991 is opgericht door Ed van de Wijgerd en Wendy Schonk.

In bijna 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van logo’s en designs als in het verzorgen van drukwerk voor textiel. Dat betekent dat wij u helpen en adviseren tijdens het gehele traject van idee tot kant en klaar product.

Ed van de Wijgerd regelt alles op het gebied van textiel drukwerk en Wendy Schonk geeft leiding aan onze studio.

Neem vooral -geheel vrijblijvend- contact met ons op voor overleg of informatie. Dat kan via het contactformulier op onze website, via e-mail (info@niknak.nl) of per telefoon: 020-4198000.

T-shirts digitaal printen

Indien uw ontwerp bestaat uit een multi-color, full-color of foto print, dan kunnen wij uw ontwerp digitaal op T-shirts drukken. Neem voor de prijzen of een offerte geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Het artwork moet in ieder geval als volgt worden aangeleverd:                                                           

Op witte T-shirts: een PDF bestand.                                                                                                      

Op gekleurde T-shirts: een TIF bestand.

 

Digitaal printen

Digitaal printen is een relatief nieuwe druktechniek en werkt in principe op dezelfde manier als een inkjet printer, maar in plaats van papier gebruiken we T-shirts. Wat digitaal printen van andere druktechnieken onderscheidt is de mogelijkheid om in zeer hoge resolutie te printen, waardoor deze techniek zeer geschikt is voor het repliceren van gedetailleerde beelden en foto’s op uw T-shirts.
Een ander voordeel van T-shirts digitaal printen zijn de lage opstartkosten. In tegenstelling tot zeefdruk hoeven er geen zeven gemaakt te worden. Wij hebben jarenlange ervaring met T-shirts digitaal printen, dit stelt ons in staat om voor elke opdrachtgever een optimaal resultaat te behalen.

Om zeer scherpe prijzen te hanteren maakt T-shirts bedrukken Amsterdam gebruik van een groot netwerk leveranciers. Wij zijn hierdoor niet alleen in staat om alle mogelijke soorten textiel te leveren, maar ook de kwaliteit die garant staat voor een goed en verantwoord eindproduct.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

levertijd-t-shirts-bedrukken-amsterdam

Kantoor/Office
Sumatrastraat 201-C
1094 NB, Amsterdam

Studio

t-shirts bedrukken amsterdam studio

 

 

 

 

 

Telefoon/Phone number
+31 (20) 419 8000

E-mailadres
info@niknak.nl

Websites
www.niknak.nl
www.tshirts-bedrukken-amsterdam.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht