Voetbalelftal We Build Work

sportkleding bedrukken voetbalshirts Voor het zaalvoetbalteam van We Build Work hebben we sportshirts voorzien van twee bedrijflogo’s en rugnummers. De rugnummers hebben we met snijfolie aangebracht. Zelfde kwaliteit als zeefdruk, maar stukken voordeliger. Klant blij!

Bij een drukwerkopdracht als deze, waarbij kwaliteit voorop staat, maken wij gebruik van verschillende druktechnieken.  Met zeefdruk techniek kunnen we in principe elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken. Maar is vrij kostbaar bij zeer lage oplage vanwege de hoge opstartkosten. Daarom hebben wij bij deze opdracht de logo’s aan beide zijde bedrukt via zeefdruktechniek, en de unieke rugnummers via transfertechniek. Dit scheelt de klant een hoop extra kosten!

 

voetbalshirts bedrukkenT-shirts bedrukken amsterdam is onderdeel van het Amsterdamse bedrijf Nik-Nak design, dat ruim 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van bedrukt textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de textiel- en drukwereld zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever een optimaal resultaat te leveren.

Geen drukwerk klus is ons te groot, of te klein. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte schorten voor een kookles, of een zeer grote oplage bedrukte kleding voor uw bedrijf of evenement, bij T-shirts bedrukken Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!